Skip to content

Service GSM Samsung Bucuresti

Reparatii Samsung Bucuresti

Știm că este deosebit de frustrant când dispozitivul care vă conecteaza la toate nu mai funcționează, si, în ciuda tuturor precauțiilor pe care le luați (Husa Protectie sau Folie Sticla), pare inevitabil că într-o bună zi, ceva va merge prost și Samsung-ul dvs. nu va funcționa așa cum aveți nevoie.

De la sticlă deteriorată, display care nu mai afiseaza, daune cauzate de apă sau alte scurgeri de lichide (cum ar fi cafeaua!), camera nefunctionala, difuzoare sau microfoane, butoanele nu funcționează in paramterii normali, touchscreenul funcționând intermitent sau deloc, pana la memorii defecte sau module gsm/wifi deteriorate, DeviceCenter.ro poate repara aproape toate defectele Samsung-ului tau!

DeviceCenter.ro execută diagnosticarea Samsung-ului tau pentru a înțelege mai bine ce va trebui să fie reparat. Cu un protocol de reparații diferit de la generatie la generatie,tehnicienii DeviceCenter.ro au experienta, instrumente de specialitate pentru fiecare reparație in parte și sunt calificați în furnizarea unei game largi de reparații și servicii pentru toate generațiile de dispozitive Samsung.

Reparatii Samsung Seria S