Skip to content

Reparatii Laptop

Service Laptop - Reparatii Laptop - Device Center Mosilor

Va oferim toata gama de service pentru laptop sau PC. Serviciile noastre includ mentenanta / curatare, inlocuire placa video sau processor, reparatii ale placii de baza, inlocuire de accumulator / baterii, schimbare tastatura laptop, curatare lichid laptop, inlocuire de display / ecran si inlcouire de HDD / Upgrade la SSD . Asiguram service pentru toate brandurile de laptop, cat si pentru toata gama de Apple iMac, Macbook Air/ PRO si Mac Mini.

Upgrade SSD (Inlocuire HDD)

Spre deosebire de hardurile clasice / mecanice SSD-urile au avantajul vitrezei de transfer. Cu o rata de transfer de cel putin 10X ori mai are, laptopul tau se va transofrma intr-un device care va face fata tuturor task-urilor de care ai nevoie.

Upgrade-ul este simplu si imbunatateste nu doar performanta laptopului ci si consumul de baterie.

Este o alternativa mai ieftina decat cumpararea unui laptop nou.

Fie ca e vorba de un SSD Sata, M2 sau PCI-E, Device Center te va ajuta sa gasesti cea mai buna solutie, la cele mai bune preturi.  

Mentenanta Laptop (Curatare Laptop)

Daca laptopul tau se incinge, ventilatorul functionaza constant, performantele laptop-ului au scazut este momentul sa il aduci la o curatare si schimbare pasta termica.

Cu cat temperatura de operare este mai scazuta cu atat performantele laptopului tau sunt mai ridicate.

Temperaturile ridicate de functionare duc la degradarea si uzarea componentelor placii de baza. E mai bine sa il aduci la curatat decat la reparat.

Curatare Lichid Laptop

Daca laptopul tau a intrat in contact cu lichid trebuie sa ajunga in service pentru o diagnosticare si curatare.

Cel mai bine este sa fie scos din priza si inlaturat acumulatorul pana ce un tehnician face o diagnoza completa a deviceului tau.

In cele mai multe cazuri cea mai afectata este tastatura care din fericire se poate inlocui pentru orice laptop.

Serviciul de diagnosticare este gratuit pentru orice model de laptop indiferent de complexitatea si durata acesteia.