Istoria Device Center

Device Center este o echipa noua, fomata din oameni cu o experienta vasta in domeniul IT si GSM. Valentin de la SmartFix, Mihnea de la DeeaGSM, Andrei de la Lahovari Service, Adrian de la Wishmakers, fac acum parte din brandul DEVICE CENTER.

Pentru a ne putea ridica la cele mai mari standarde de calitate in domeniul reparatiilor IT si GSM, am decis sa luam tot ce e mai bun din ambele domenii, sa putem veni in intampinarea clientilor nosti, fie ei personae fizice sau juridice, cu cele mai bune servicii la cele mai competitive preturi de pe piata. Cu totii stim ca atunci cand vine vorba de device-urile noastre, ne place sa fim la curent cu ultimele tendinte in materie de tehnologie, fie ca e vorba de laptop, telefon sau tableta toate au nevoie de atentie, grija si mentenanta pentru a ne asigura ca funtioneaza la capacitate maxima.

 

La Device Center putem accent pe calitate si promptitudine, fiind mereu orientati catre nevoile clientilor nostri. Avand laboratoare specializate, echipamente profesionale, oameni cu experienta toate reparatiile efectuate la Device Center corespund celor mai exigente standarde de calitate.

Va asteptam in magazinele noastre pentru cel putin o parere specializata.